Haku päättynyt: Tietoturva-asiantuntija KWH Freezelle

Etsimme osaavaa ja motivoitunutta TIETOTURVA-ASIANTUNTIJAA liittymään tiimiimme! Jos sinulla on intohimo tietoturvaan ja haluat työskennellä ketterässä ja kehittyvässä ympäristössä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tietoturva-asiantuntijana vastaat yrityksemme tietoturvakäytäntöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Työskentelet tiiviisti eri osastojen kanssa varmistaaksesi, että kaikki tietoturvatarpeet täytetään ja että järjestelmämme ovat suojattuina nykyaikaisia uhkia vastaan.

Vastuualueisiisi kuuluu mm:

✅Tietoturvajärjestelmien ylläpito ja valvonta
✅ Tietoturvariskien arviointi
✅Tietoturvakäytäntöjen ja -strategioiden kehittäminen
✅Tietoturvakoulutukset henkilöstölle
✅Tietoturva-arkkitehtuurin suunnittelu

Haku on päättynyt! Kiitämme kaikkia hakeneita!