Pakkasvarastointi

Suomen suurimpana toimijana pystymme tarjoamaan kattavat ja monipuoliset palvelut kaikenkokoisille asiakkaille. Varastoimme asiakkaidemme pakastettuja elintarvikkeita, ja tavoitteenamme on täysin saumaton tiedonkulku ja logistiikka. KWH Freeze sekä varastoi ja käsittelee pakastettuja elintarvikkeita asiakkaidensa laskuun että vuokraa tiloja tavarankäsittelystä itse huolehtiville asiakkaille. Asiakkaina ovat suurimmat tukkuliikkeet, elintarviketeollisuus ja pakasteiden maahantuojat.

Saumaton tiedonkulku integraatioiden avulla

Jotta logistiikka olisi saumatonta, panostamme omien ja asiakkaidemme järjestelmien integraatioihin. Pystymme tarjoamaan täydellisen lavatasoisen seurannan, ja asiakkaamme saavat reaaliaikaisia tietoja tavaroidensa sijainnista ja määrästä. Tämän ansiosta esimerkiksi takaisinvedot sujuvat ongelmitta.

Tavoitteenamme on, että tieto kulkee aina mahdollisimman pitkälle sähköisesti. Asiakkaamme saavat juuri ne tiedot ja raportit, joita he kullakin hetkellä tarvitsevat ja vielä toivomassaan muodossa. Oman kehitysosastomme ansiosta pystymme ottamaan huomioon erityistoiveita ja tarvittaessa räätälöimään asiakaskohtaisia IT-ratkaisuja.