Meillä töissä

KWH Freeze on kasvava ja vakaa logistiikka-alan perheyritys Vantaalla. Vuodesta 1965 toiminut KWH Freeze on Suomen ylivoimaisesti suurin toimija pakastettujen elintarvikkeiden varastoinnissa. KWH Freezen menestys perustuu osaavaan ja työhönsä motivoituneeseen henkilöstöön, meillä kannustetaan kaikkia logistiikan moniosaajiksi. Meitä on jo yli 150 logistiikkaosaajaa talossa, haluatko mukaan joukkoomme?

Logistiikkatyöntekijät

KWH Freezen merkittävin työntekijäryhmä on logistiikkatyöntekijät, jotka työskentelevät mm. tavaran vastaanotossa, työntömastotrukissa, keräilyssä, lähettämössä, lastauksissa, vetomestarilla ajossa sekä tuottavat lisäarvopalveluita, kuten tuotteiden uudelleen laatikointia, lavoitusta sekä etiketöintiä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Määräaikaiset ja harjoittelijat

Sesonkiin sekä kesälomien sijaisuuksiin palkkaamme joka vuosi työntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin maalis-syyskuun väliselle ajalle.

Tarjoamme mielellämme töitä esim. logistiikka-alan opiskelijoille, jotka voivat hyödyntää työskentelyn opintoihin kuuluvana harjoittelujaksona.

Toimihenkilöt ja esimiehet

KWH Freezellä on pieni joukko toimihenkilöitä ja esimiestason tehtäviä. Näissä tehtävissä vaihtuvuus on melko pieni, joten paikkoja avautuu harvakseltaan. Mahdollisesti avautuvista toimihenkilöiden työpaikoista ilmoitamme yleensä tapauskohtaisesti. Toki avoimia hakemuksia voi lähettää meille vastaisuuden varalle, mikäli uskot, että sinulla olisi jotain erityistä tarjottavaa meille.

Suomen coolein työpaikka!

Miten meille haetaan

KWH Freezen avoimet työpaikat löydät täältä. Jos et juuri nyt löytänyt meiltä avointa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Pyrimme aktiivisesti seuraamaan ja käymään läpi hakemuksia, joten kerrothan hakemuksessasi millaisia tehtäviä haluaisit tehdä ja löytyykö sinulta mahdollisesti kokemusta/koulutusta kyseiseen työtehtävään. Hakuaika määräaikaisiin sesonki/kesätöihin on tammi-huhtikuu ja harjoittelupaikkoihin ympäri vuoden. Hakemustasi säilytetään yksi (1) vuosi.

Mitä edellytämme

Työntekijöiltämme odotamme vähintään 18 vuoden ikää, hyvää fyysistä kuntoa ja rutiininsietokykyä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme sinulta aitoa motivaatiota työtä kohtaan sekä kiinnostusta logistiikka-alaan.

Työmme on pitkälti vuoro- ja viikonlopputyötä, joten edellytämme työntekijöiltämme valmiuksia vaihtelevaan työaikaan. Työ vaatii myös ripeää toimintaa, tarkkaa ja huolellista otetta sekä logistista hahmotuskykyä, jotta laatutaso on asiakkaidemme toivomalla tasolla.

Valituille henkilöille teetämme huumetestin sekä näkötestin (stereonäkö tarvitaan työntömastotrukissa).

Mitä tarjoamme

Meiltä saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen, joka takaa hyvän startin työtehtävien sisäistämiseen ja toimintatapojen omaksumiseen.

Käytössämme on kaupan alan TES:n mukainen peruspalkka lisineen sekä työtehtävästä riippuen kilpailukykyinen suoritepalkkaus. Lisäksi meillä työskentelyyn kuuluu olosuhdelisä (viileä/pakkanen).

Tarjoamme henkilöstölle liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedun, työpaikkaruokalan sekä henkilöstön käytössä on oma kuntosalimme.

Liity Suomen coolimpien logistiikkaosaajien joukkoon!

Avoimet työpaikat Avoin hakemus

Työntekijöiden palautetta

”Vahvuuksia mm. edut sekä vakaat olot”

”Kilpailukykyinen palkka”

”Joustavuus työajoissa/vuoroissa”

”Hyvä työterveyshuolto”

”Hyvät varusteet työskentelyyn”

”Hyvä perehdytys”

”Kannustetaan kehittämään työtapoja”

”Saa ehdottaa uusia työtapoja vapaasti”

”Asioista voidaan avoimesti keskustella”

”Kysellään mitä kuuluu ja miten menee”

”Otetaan selvää työntekijöiden halusta kehittyä”

”Osaamista on mahdollisuus kehittää organisaatiossa eri työtehtävillä”

”Sain hyvän koulutuksen ja olen oppinut työn niksit hyvin”